"It's best to be as pretty as possible for destiny"


Bildkälla: Style.com (dior f09ctr)


Vår/Sommarmodet 2010
kommer bringa mycket pasteller i färgpaletten, mintfärger såsom blått, grönt och gult. Vi lär se mycket tyg detta året dessutom, långa klänningar och långkjolar är något som lär slå till stort och döljer de benen vi sett länge nu. Spets och blommorna är tillbaka igen, helst i form av cykelbyxor eller tjockare leggings. De vida 70'tals jeansen med bootcut känner sig även välkomnade! Kläderna kommer besmyckas iform av några påsydda pärlor, paljetter eller subtila nitar här och var. Men för att fortfarande visa hud bland alla beklädda nederdelar lär vi även se mera av magtopparna och bh'arna i longline-modellen. Och i greygarden-anda lär det förmodligen knytas en del scarfs runt modehuvudena. På fötterna lär många traska runt i vitsvarta herrskor. Allt kommer ha ursprung av gågna tider och allt kommer se underbart ut!

Det är vad jag skrev på Yourmodas hemsida för några dar sedan, tror du jag har rätt eller känner du för att göra en snäll gärning hade det vart trevligt ifall du klickade på mina stjärnor!

*(Glömde förstås att ta med capen och den växande hatten i trendspaningen. Men det kanske tar ett tag innan capen hamnar på gatan dock, som med Christopher Kanes sammet i visningen 07...)


Kommentarer
Postat av: Bee

Låter härligt, ser fram emot våren! ;)



sv: Tackar! :)

2009-09-28 @ 18:22:02
URL: http://bernhardina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0