En dag kommer ni förstå, en dag skulle de förstå



Damen med våfflat oranget hår, Sonia Rykiel, är nästa namn för designsamarbete med H&M. Underkläderaccessoarer och stickat...
Jag tycker det är helt underbart och hoppas på det allra bästa!

Datum: 5 december och 6 februari


Ps. Finaste kampanjen från SR


I can't hear you speaking


Urläckert halsband för 80 kr minus 50 öre hos Lindex.

I don't care about clever I don't care about funny


Grymt halsband från Topshop

And in the spring I shed my skin

NY Fashion Week är igång och jag har ännu bara hunnit ögna igenom några designer men det ser lovande ut! Jag planerar att kommentera om de mest intressanta så snart som möjligt, och med kommentera menar jag pecka ut trenderna ungefär förstås. Efter den 17de (sista FWdagen) blir det nog lite inlägg, då är även svenska elle ute i butikerna. Mycket mode att begrava sig i helgen...alldeles alldeles underbart! (Medan jag ivrigt väntar på Paris)

Under tiden lite härligt gatumode från New Yorks befyllda modegator...


Bildkälla: The Sartorialist


Bildkälla: Facehunter




Bildkälla: Stylesightings


"It's best to be as pretty as possible for destiny"


Bildkälla: Style.com (dior f09ctr)


Vår/Sommarmodet 2010
kommer bringa mycket pasteller i färgpaletten, mintfärger såsom blått, grönt och gult. Vi lär se mycket tyg detta året dessutom, långa klänningar och långkjolar är något som lär slå till stort och döljer de benen vi sett länge nu. Spets och blommorna är tillbaka igen, helst i form av cykelbyxor eller tjockare leggings. De vida 70'tals jeansen med bootcut känner sig även välkomnade! Kläderna kommer besmyckas iform av några påsydda pärlor, paljetter eller subtila nitar här och var. Men för att fortfarande visa hud bland alla beklädda nederdelar lär vi även se mera av magtopparna och bh'arna i longline-modellen. Och i greygarden-anda lär det förmodligen knytas en del scarfs runt modehuvudena. På fötterna lär många traska runt i vitsvarta herrskor. Allt kommer ha ursprung av gågna tider och allt kommer se underbart ut!

Det är vad jag skrev på Yourmodas hemsida för några dar sedan, tror du jag har rätt eller känner du för att göra en snäll gärning hade det vart trevligt ifall du klickade på mina stjärnor!

*(Glömde förstås att ta med capen och den växande hatten i trendspaningen. Men det kanske tar ett tag innan capen hamnar på gatan dock, som med Christopher Kanes sammet i visningen 07...)


Are You Hurting The One You Love?





Bland Topshops nyheter finns det riktiga trendbehov att klicka hem! Hatten med sammetband är i den perfekta modellen och perfekt för höstens vindar! Spetstoppen kan inte bli mer sexig och underbart nu när spetsen är tillbaka igen efter några säsongers semester. Skinnväskan med metallspännen funkar till allt. Sedan har vi pärltoppen aka det ultimata festplagget, urläckert! Och sist men inte minst, blommiga bodies. Blommorna har slått ut igen innan de knappt hann vissna. Det bästa av allt? Alla plaggen funkar mer än utmärkt till svarta skinnyjeans, praktiskt!

Spets och blommor är tillbaka igen, välkomnar ni det?

cold bike rides in september makes you live





höst vill jag se ut som madicken, rödluvan och lite som sherlock holmes men även en uns av coco chanel. Jag vill helt enkelt ha en cape och äventyr! Det måste ju kunna fixas!


Ps. Hittar du "överraskningen" i inlägget?

I feel like I'm in a rainforest but It's only your tears falling


149 kronor får du ge för denna läckra partyväska! Finner den gör du på ginatricot.se

Kiss him and squeeze him tight. Find out what you want to know


Permanent Vacation AW09

Det hela känns mera som en evig sommarsemester men visst är det fina saker! Höstkappan vill jag se mer av, den ser underbar ut!

RSS 2.0